Skupina Peter Bič Project prichádza s novou piesňou Holiday

16.05.2014 Bratislava

Bratislava 16. mája (TASR) - Skupina Peter Bič Project prichádza s novinkou v podobe skladby Holiday. Tá prináša fanúšikom v predstihu kus letnej nálady. K novej skladbe už Peter Bič Project chystajú aj videoklip.

S nápadom na nový singel prišiel frontman kapely Peter Bič. „Bol to taký môj zimný nápad o lete. Keď som sa počas niekoľkých dní nevydareného zimného počasia nevedel dočkať leta a už mi naozaj chýbalo slnko. Túžil som po lete a brnkal som si melódiu, ktorá mi asociovala letnú náladu. Songom Holiday sme si tak v skúšobni spravili leto v zime,“ povedal líder pre médiá.

„Je to pieseň o tom, ako sa nevieme dočkať leta. O slnku, o vode, o pláži, o bazéne, o zábave. O všetkom, čo patrí k letu. Chceli sme zachytiť tú správnu letnú emóciu a ukázať ako si užiť leto naplno. Už teraz prichádzame s letom, je to doslova horúca novinka, tak si prichystajte letnú výstroj,“ dodal líder skupiny.

K novej skladbe chystajú Bičovci aj zaujímavý klip. Jeho detaily však nechcú prezradiť. „Pripravujeme klip, scenár je hotový a veľmi sa tešíme na nakrúcanie. Aj napriek tomu, že na Slovensku ešte nie je letné počasie, my si to zariadime inak,“ doplnil kapelník.

Skupina Peter Bič Project hrá v zložení líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima. Na svojom konte majú zatiaľ debutový album Say It Loud, z ktorého je aj hit Hey Now. Cez leto čaká skupinu množstvo koncertov po celom Slovensku aj Česku. Na letných vystúpeniach a festivaloch predstavia aj nový song Holiday.

TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.
 
 
 

Vyberte región